Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodáme byt v osobním vlastnictí o velikosti 2+1, Brno - Černá Pole. Panelový byt, 3. patro bez výtahu, na hlavní ulici, celková plocha 52 m2, s balkonem. PENB G, spojení MHD, občanská a sociální vybavenost v místě. Krásný, slunný byt, žádaná a vyhledávaná lokalita, atraktivní umístění, do centra 10 minut. Byt byl v roce 2018 kompletně rekonstruován. Pokoje mají samostatné vstupy. Kuchyně - atypická do stropu, bílý lesk vysoké kvality, vestavěné spotřebiče v záruce, parní trouba, skleněný obklad za linkou. Vinylová podlaha. Obývací pokoj s jídelnou, vinylová podlaha, klimatizace. V ložnici vestavěné skříně, parkety. Chodba je prakticky řešena s maximálním využití úložného prostoru, příprava na vestavěnou sušičku, vinylové podlahy. Vstupní bezpečnostní protipožární dveře. V celém bytě nová elektřina a datové rozvody. Byt je situován na JZ. Dům je po rekonstrukci (stupačky, zateplení). Byt je volný dohodou. CENA: 3.900.000 Kč + provize RK + 4% daň z převodu nemovitosti. , prodám, na prodej,Prodej byt 2+1 Brno - Černá Pole, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace