Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Světlý byt 1+1 o celkové výměře 33m2 orientovaný na západ,s výhledem na park a v lokalitě plné zeleně. Byt se nachází v 9. patře zrekonstruovaného dvanáctipodlažního panelového domu (nová střecha,zateplená fasáda, kamerový systém, nový výtah, schránky i vstupní dveře). Je v družstevním vlastnictví se splacenou anuitou, převod do osobního vlastnictví bude možný po splacení úvěru na rekonstrukci domu v roce 2014. Byt je v původním udržovaném stavu, má plastová okna se žaluziemi, umakartové jádro se sprchovým koutem v koupelně a toaletu zvlášť. V chodbě je prostorná vestavěná skříň na míru, na podlaze PVC a v místnosti koberec. K bytu patří sklepní kóje o výměře 2m2 nacházející se v 7. poschodí domu.
Dům se nachází v klidné příjemné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností a velmi dobrou dopravní dostupností - v blízkosti domu jsou autobusové zastávky s přímým spojením na stanice metra C Opatov a Chodov (cca 3 minuty), parkovat lze bez problému přímo před domem. Poplatky za byt jsou velmi nízké - kolem 2.500 korun měsíčně včetně fondu oprav. Možná též výměna za rekreační objekt. Nezbývá než doporučit prohlídku., prodám, na prodej,Prodej bytu 1+1 v Praze Chodově., prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace