Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Exkluzivně nabízíme k prodeji světlý a velmi teplý byt 2+1+balkon, který se nachází ve 3. nadzemním podlaží (ze všech stran vyhříván sousedními byty) cihlového domu, který je velmi dobře chráněn od komunikace protihlukovou stěnou. Byt má ideální orientaci-do kuchyně a pokoje svítí sluníčko dopoledne, odpoledne svítí do obývacího pokoje a na balkon. Koupelna, která má původní jádro, byla přebudovaná, byl zde instalován kvalitní sprchový box. V bytě jsou nové rozvody vody a odpadu v plastu, jsou zde nová plastová okna. Díky jednoduché stavební úpravě (cihlová příčka) je možné spojit kuchyň s vedlejším pokojem. Měsíční náklady pro 2 osoby jsou zde 3.400,-Kč + elektřina. K bytu patří zděný sklep (žádná dřevěná kóje). V domě jsou nové stoupačky, vchody, schránky. Za domem se nachází základní škola, dětské hřiště. V docházkové vzdálenosti (5 minut) je nákupní centrum, Albert, spořitelna, bankomat, 15 minut pěšky (2 zastávky busem) je metro (Roztyly). Před domem je dostatek parkovacích míst. , prodám, na prodej,Prodej bytu 2+1 53 m² Senohrabská, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace