Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Představujeme k prodeji byt 59 m2 v osobním vlastnictví o dispozici 2+1. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží cihlového domu v lukrativní lokalitě, obci Chrášťany, okr. Praha - Západ. V domě je celkem 16 jednotek. Bydlí zde převážně mladé rodiny, které udržují dům i pozemek ve velmi dobrém stavu. Samotný byt je po prvním majiteli ve výborném stavu, čistý a útulný. Vchodovými dveřmi bytu vejdeme do předsíně, která nabízí dostatek místa pro vybudování úložných prostor, šatní skříň, botník a další. Z této dále pokračujeme přímo do prostorné koupelny s rohovou vanou, umyvadlem, toaletou a pračkou, po pravé straně pak vstoupíme do hlavní části bytu, a to do světlého a vzdušného obývacího pokoje s důmyslně řešeným prostorem ,který sousedí s dalším, nyní dětským pokojem a přímo navazuje na praktickou část bytu, kuchyni a jídelní kout. Kuchyně je vybavena moderní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči značky Indesit, sklokeramická varná deska, mikrovlnná trouba, lednice. Okna jsou plastová. Na podlahách kvalitní plovoucí podlahy a dlažba. Topení zajišťuje plynový kotel. Jsou zde nízké měsíční náklady na provoz. K bytu přísluší také sklep. V obci je dobrá občanská vybavenost. Výhodou je dostupnost.Hlavní město Praha vzdáleno pouhé 3 km, metro B Zličín, pravidelné spoje MHD, v docházkové vzdálenosti zastávka vlaku s přímou dostupností na Smíchovské nádraží. Letiště Václava Havla v dojezdové vzdálenosti 15 minut. Doporučujeme prohlídku s makléřkou. obec: Chrášťany číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 268149, prodám, na prodej,Prodej bytu 2+1,59m2, v obci Chrášťany u Prahy, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace