Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízím Vám exkluzivní prodej pěkného bytu 3+1 s balkónem v cihlovém třípodlažním domě, na ulici Foerstrova v Olomouci, po částečné rekonstrukci. Byt je v osobním vlastnictví. Bytový dům prošel celkovou rekonstrukcí a letos v dubnu byla splacena hypotéka, čímž se vše projeví nízkými náklady. Společenství vlastníků není zatíženo žádným úvěrem. Topení je dálkové s měřiči a regulátory na radiátorech. K bytu náleží velký sklep, má 4 m2 a dále je možné k bytu využívat kočárkárnu, kolárnu a 2 sušárny. Jedná se o lokalitu s veškerou občanskou vybaveností a blízkostí centra města. Pokud hledáte byt na investici, nabízí majitelka veškeré vybavení, včetně americké ledničky. Vše je na dohodě, veškeré vybavení je v ceně, včetně provize a daně z převodu nemovitých věcí. Byt je volný ihned. V případě zájmu, můžeme zajistit financování. obec: Olomouc číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 269437, prodám, na prodej,Prodej bytu 3+1 68 m2, Foerstrova ulice, Olomouc, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace