Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme prodej prostorného a světlého bytu 3+1 v osobním vlastnictví v 3. patře cihlového domu v Chodově, okres Domažlice. Jedná se o vnitřní byt s dobrou tepelnou setrvačností a praktickou dispozicí (žádný pokoj není průchozí). Ze vstupní chodby (6,30 m2) s vestavěnou skříní vedou dveře do všech tří pokojů (25,65 m2, 16,65 m2, 13,30 m2), dále dveře do koupelny (2,65 m2), na WC (1,02 m2) a do kuchyně (11,30 m2). Ve dvou pokojích orientovaných na jih byla dána plastová okna, na podlaze leží PVC s imitací dřevěné plovoucí podlahy. V bytě byla provedena výměna stoupaček, k ohřevu teplé vody slouží 120 l bojler. Ve všech pokojích a kuchyni je vytápění řešeno pomocí akumulačních kamen (možnost přestavby na plynové topení - přípojka zavedena v domě). K bytu patří dva sklepy (1,80 m2, 11,70 m2), možnost využití společných prostor (sušárna apod.) V obci I. stupeň ZŠ, dvě prodejny potravin, hostinec, hřiště, tělocvična. MŠ v sousedícím Trhanově, ostatní občanská vybavenost II. Stupeň ZŠ, zdravotnické zařízení se nachází v Klenčí pod Čerchovem, nebo v nedaleko vzdálených Domažlicích. Pracovní příležitost nejen v obci, ale také v nedalekém zahraničí (hraniční přechod Lísková 10 km). Chodov je vesnice v západní části okresu Domažlice. Rozkládá se ve svahu hřebene Českého lesa, pod pomníkem Jindřicha Šimona Baara na Výhledech. Do katastru obce spadá také nejvyšší hora Českého lesa - Čerchov (1042 m). Chodov leží 9 km západně od okresního města Domažlice, 5 km jižně od Klenčí pod Čerchovem. obec: Chodov číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 231353, prodám, na prodej,Prodej bytu 3+1 v Chodově, okres Domažlice, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace