Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Byt je v osobním vlastnictví a nachází se v 2. NP zděného domu se čtyřmi bytovými jednotkami. Dispozice bytu je 3+1 a jeho výměra je 70 m². Obývací pokoj má 24,8 m². Další obytné místnosti: 14 a 11,5 m², kuchyň 9,9 m², koupelna 5,4 m². Výška stropu 2,55 m. Okna dřevěná, zdvojená. Orientace oken na západ a na východ. Elektrický bojler. Byt vyžaduje kompletní rekonstrukci. Je nutná oprava střechy domu. K bytu patří kotelna s kotlem na tuhá paliva a sklep (celkem cca 16 m²). Ke společným prostorám patří sušárna a kočárkárna. Obecní vodovod, kanalizace. Stavba stojí na pozemku ve vlastnictví České republiky. Vlastníkům domu slouží jako zahrada pronajatý oplocený pozemek před domem. Okolí domu je uklizené, udržované a klidné. Obec je pěkná, nachází se zde obecní úřad, pošta, ordinace praktického lékaře, prodejna smíšeného zboží, restaurace, tenisový kurt. I nejbližší okolí Střezimíře je velmi malebné a najdeme zde místa s krásným výhledem do dálek. Zvlněná krajina Českého Meránu nabízí řadu pěkných míst pro výlety. Jsou tu lesy, rybníky i historické zajímavosti. Cykloturistické a běžkařské trasy, Skiareál Monínec, Golf Klub Čertovo Břemeno. Výborné vlakové spojení, obec leží na trati Praha - České Budějovice. Nádraží je cca 500 m od domu. Tábor 25 km, Votice 18 km, Benešov 38 km. Nájezd na dálnici D3 je jen 5 km. obec: Střezimíř číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 268923, prodám, na prodej,Prodej bytu 3+1 ve Střezimíři, okres Benešov, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace