Byty 3+kk Praha 5, prodám, na prodej" />
Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme 3+kk o celkové ploše 107,8m2 (včetně lodžie o vel.12,5m2 a komory vedle bytu o vel. 3,6m2 ) s garážovým stáním v domě. Byt je v klidné lokalitě v novostavbě - 3 n.p. ze 6(r.kolaud. 2010), a zároveň 2min. od stanice metra Stodůlky. Orientce J,Z. Byt je velmi prostorný, stylově a nadstandardně vybaven. Interiér realizován dle bytového návrháře, řešena praktičnost a využitelnost velikého prostoru. V ceně bytu je téměř nová kuchyňská linka a koupelnový nábytek na míru, kvalitní vestavné spotřebiče, nové dřevěné podlahy(ořech) i vestavěný nábytek dražšího charakteru včetně dýhovaných dveří(ořech) - vše bez vad, komora hned vedle bytu a garážové stání. V koupelně s vanou, dvoj-umyvadlem, nábytkem a WC je podlahové vytápění. V bytě je 2x WC a veliké množství úložných míst (2 vybavené komory přímo v bytě, 1 komora vedle bytu a několik luxusních zabudovaných skříní). Velmi příjemný je výhled do hezkého parčíku s dětským hřištěm a jezírkem. V objektu je 24h ostraha. Velikou výhodou je lokalita - rostoucí Britská čtvrť nabízí luxusní prostředí a životní styl, za domem Avion Zličín (Tesco, Ikea...) Byt prodáváme s naší možností jeho užívání do cca 10/2013, možno dohodnout nájemné, nebo jiná dohoda. Cena je k jednání. Byty 3+kk Praha 5, prodám, na prodej,Prodej bytu 3+kk, 102m2 v novostavbě ul. Laurinova, Praha 5 – Stodůlky, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace