Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodej velkého prosluněného bytu 4+kk (87 m2) po rekonstrukci s lodžií a balkonem v Plumlově. Osobní vlastnictví, nachází se v cihlové 6-ti bytovce v 1. patře, lodžie 6,1 m2, balkon 1,6 m2 a sklep 3,2 m2. Je to nejteplejší byt v domě s okny na V, J, Z, nádherný výhled na zámek, kostel, Drahanskou vrchovinu. Velké pokoje, 3 neprůchozí, vlastní kombinovaný plynový kotel na vytápění a ohřev vody v koupelně, v kuchyni malý el. bojler pod dřezem. Podlahy plovoucí + broušené, nově lakované parkety, plastová okna vč. žaluzií a sítí proti hmyzu. Možnost krbových kamen napojených do stávajícího vytápění. Vlastní plynoměr, elektroměr a dva vodoměry. V kuchyni vestavné spotřebiče – el. horkovzdušná trouba, sklokeramická deska, odsavač par, mikrovlnná trouba a myčka na nádobí. V koupelně vana i sprchový kout, závěsné WC Geberit. Náklady na byt včetně inkasa 5.100 Kč/měs. Internet v domě zdarma, parkování přímo u domu. Za domem ohniště, možnost opékání a grilování. Klidná lokalita., prodám, na prodej,Prodej bytu 4+kk po rek. Plumlov., prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace