Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme Vám k prodeji exkluzívní zděný byt v Hradci Králové, v nejžádanější lokalitě nové výstavby v Malšovicích-Rybova ulice.Jedná se o byt 3+kuchyňský kout s velkou terasou, nadstandartními doplňky a nadstandartní výbavou.Byt je v ideálním 2.NP z celkových 4.NP, dům je z první etapy výstavby v této lokalitě(2006).Součástí ceny je nekryté parkování stání u domu, vybavení kuchyně(vestavné spotřebiče Miele a Siemens, kování Hettich atd.), velká vestavěná skříň v chodbě, nadstandartní vybavení koupelny včetně koupelnového nábytku z masívu-olše.Celková výměra bytu činí 88 metrů2.Vhodné pro toho kdo ocení výbornou lokalitu, nadstandartní výbavu a doplňky a klid u lesa, stezky na cyklo a in-line, velmi dobrou dostupnost služeb a MHD.Příjemným bonusem jsou nízké náklady na bydlení(cca 2.000, -Kč).Byt není zatížen závazky a lze při financování použít hypotéční úvěr-poradíme.Uvolnění bytu po zaplacení-září 2009.Prohlídky po dohodě.Bližší info makléř Pavel Staněk tel.777-192016...Doporučujeme prohlídku, prodám, na prodej,prodej bytu v Hradci Králové,nový 3+KK,Rybova ulic, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace