Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodej cihlového bytu 3+1 (68 m2) v osobním vlastnictví se dvěma balkony na ulici Krapkova Prostějov. Bytový dům je po částečné revitalizaci: zateplené štíty S/J, nové stoupačky, střecha. V bytě 2 roky nová plastová okna + žaluzie. Podlahy: pokoje parkety, kuchyně dlaždice lepené z lina, WC, koupelna, chodba dlažba. Dispozice: vstup, chodba, samostatné WC, koupelna s vanou a umyvadlem, kuchyně s kuchyňskou linkou, jídelním koutem a balkonem, obývací pokoj s balkonem, ložnice, dětský pokoj a sklep 3,90 m2. Byt je v původním, udržovaném stavu. Byt se nachází ve 2. patře. Vytápění dálkové (kotelna u byt. domu) s litinovými radiátory a měřiči tepla a termo ventily. Ohřev vody vlastním plynovým ohřívačem. V současné době snížené náklady 2.294 Kč/měs. vč. fondu oprav + inkaso 500 Kč plyn, a 450 Kč elektřina. Byt je pojištěný. Daň z nemovitosti 581 Kč/rok. Orientace bytu Západ/Východ. Společné prostory: garáž na kola, kolárna, kočárkárna, prádelna a sušárna. Výhoda 2 balkony. Vyúčtování tepla, prodám, na prodej,Prodej cihl. bytu 3+1 (68 m2) Krapk, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace