Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

PŘEDSTAVUJEME prodej bytu 1+1 v družstevním vlastnictví, který je v zajímavé a dnes velmi vyhledávané lokalitě městské části Prahy 2, v Nuslích. Byt má výměru 42m2, je v cihlovém rohovém domě a svým řešením vybízí k úpravám dle vlastního stylu, ale je i ihned obyvatelný. Když vejdeme do vchodu domu a vyjdeme pár schodů, ocitneme se u dveří představovaného bytu. Poté odemkneme byt, je zde předsíň z které po pravé ruce vstupujeme do příjemně zařízené koupelny s vanou a ochranou stěnou. Dalšími dveřmi se dostaneme k samostatnému WC. Dalším vchodem se dostaneme do kuchyně s oknem, kde pro budoucího majitele je k dispozici sporák s linkou. Vstoupíme-li do hlavní místnosti, po pravé straně je vybudováno patro ke spaní a tudíž pod ním je prostor třeba pro pracovnu nebo dětský pokojík. Dále je v místnosti obývací stěna s gaučem a křesli. Dům je jen 5minut chůze od zastávky MHD a to autobusu a tramvaje, kde se poté pohodlně dostaneme na metro Pankrác či Pražského Povstání.V této lokalitě je kompletní vybavenost, obchodní domy, škola, školka, vyžití pro děti i kompletní zdravotní péče. Je zde park Jezerka, divadlo, ale i zde vyroste kompletní obchodní centrum, kde bude mnoho pracovních příležitostí !! Tento byt je ve velmi vyhledávané lokalitě jak pro již zmíněnou vybavenost, ale i pro zeleň v okolí. Dále mohu tuto nemovitost DOPORUČIT jak pro INVESTICI, jelikož nemovitosti v této lokalitě neustále vzrůstají na ceně, a též pro klidné bydlení !! obec: Praha číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 30058, prodám, na prodej,PRODEJ dr. bytu 1+1 v klidné části Prahy 2 Nuslích, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace