Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodej cihlového bytu 3+1 v DV se šatnou, zastřešeným balkonem a prostorným sklepem na ulici Bulharská, nedaleko centra města Prostějov. Plocha bytu 80 m2. Dispozice: vstup, chodba s oknem, samostatné WC s oknem, koupelna s vanou a průhledem z luxferů, šatna, obývací pokoj, ložnice, další pokoj se zastřešeným balkonem, kuchyně se spíží. Byt je v původním, udržovaném stavu. Podlahy pokoje parkety, chodby lino, WC a koupelna dlažba. Plastová okna . Ohřev vody vlastní karmou na plyn. Dodávka tepla vl. kotelnou v byt. domě. Byt se nachází ve 3 poschodí. Orientace Z/V. Bytový dům je po celkové revitalizaci, sedlová střecha, zateplení ze západní strany, stoupačky, sklepy. Náklady na byt 2.642 Kč, v tom záloha na teplo, st. a teplou vodu, FO a další služby spojené s bytem a spol. částmi domu. Inkaso cca 1.500 Kč plyn + 500 Kč elektřina. Výhoda, klidná lokalita, přesto poblíž centra města. Parkování vozidla před i za domem. Za domem je dětské hřiště. Z obývacího pokoje a ložnice pěkný výhled d, prodám, na prodej,Prodej dr. bytu 3+1 ul Bulharská PV, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace