Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k prodeji velmi dobře řešený byt v cihlovém domě z roku 1950 o třech nadzemních podlažích v klidné části Prahy 9 - Čakovice. Družstevní byt je o velikosti 84,64 m2 (vlastní byt má velikost 76,20 m2) včetně sklepa a prosklené provětrávané lodžie řešen jako 3+1. Jednoduchou úpravou může vzniknout byt 4+1. Všechny místnosti v bytě jsou přímo osvětlené a větratelné okny mimo koupelny, která je odvětrávána pomocí el.ventilátoru nad střechu domu. Byt má novou elektroinstalaci z roku 2002 a má vlastní měřidla spotřeby SV, TUV a tepla a thermohlavice na otopných tělesech. Byt má dálkové vytápění a ohřev TUV. Byt se nachází ve 2.NP, celkový počet bytů ve vchodě je 6. Vlastní dům je po celkové rekonstrukci rozvodů ZTI, celý objekt je zateplen, nová plastová okna, vstupní dveře a střecha. Bytová jednotka má vlastní parkovací stání ve vnitrobloku. Byt má nové bezpečnostní dveře. Po vstupu do útulné předsíně a chodby s velkou vestavěnou skříní jsou samostatné vstupy do jednotlivých místností. Koupelna má sprchový kout a umývadlo. WC je samostatné. Na novou kuchyň s volně stojícím el.sporákem navazuje samostatná spíž. Nově vybavená ložnice se zrcadlovou šatní stěnou zůstává součástí bytu. Poloha bytu je na JZ a SV. V bezprostřední blízkosti je březový háj a koupaliště. V místě je veškerá občanská vybavenost, školka, škola, gymnázium, zdravotní středisko, v blízkosti jsou i obchody. Vše v docházkové vzdálenosti cca 10 minut. Spojení do centra na metro „B“ a „C“ je dobré jak autem tak především MHD -zastávka je 80 m od domu, a nebo vlakem na Masarykovo nádraží jede vlak každých 30 minut. Vlaková zastávka je 5 minut chůze od domu. Byt je vhodný i pro rodinu s dětmi. Výhodou jsou nízké měsíční pravidelné poplatky BD, vlastní parkovací stání,klidné bydlení a převod bytu do OV během následujícího roku. obec: Praha číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 268341, prodám, na prodej,Prodej družstevního bytu 3+1 v Praze 9, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace