Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Dovolujeme si Vám představit prodej družstevního bytu 3+1 ve Stodůlkách. Byt se nachází ve zděném objektu ze 70.tých let, který prošel v posledních letech rozsáhlou rekonstrukcí (zateplení, fasáda, plastová okna, nové rozvody a odpadu). V domě bylo původně topení na tuhá paliva, v předmětném bytě se k vytápění nyní používá elektrický kotel (dvoutarifní elektroměr). Po domě je nově rozveden rozvod plynu. Je tedy možno v případě zájmu nahradit elektrický kotel plynovým. Vzhledem k tomu, že byt je dobře zateplen, má vyměněna okna a jedná se o prostřední byt obklopený ze dvou stran dalšími byty, je byt velmi teplý. Vlastní topení (kotel) je tak v tomto případě zdrojem úspor oproti bytům s dálkovým vytápění. Byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží. Ze společných prostor se vchází do bytové chodby, ze které je vstup do ložnice, obývacího pokoje, kuchyně, samostatné koupelny a WC. Z kuchyně je ještě vstup do menšího pokoje. WC a koupelna prošly rekonstrukcí, zbytek bytu je v původním udržovaném stavu, odpovídajícím věkově starším uživatelům. Ve všech pokojích jsou na podlaze parkety, které jsou kompletní a po renovaci mohou být ozdobou bytu. Z obývacího pokoje je vstup na zasklenou lodžii. K bytu náleží dva sklepy (jeden původně uhelný). Byť Stodůlky jsou převážně sídlištěm, dům se nachází v zeleni a sousedí se starší zástavbou rodinných domů. V blízkosti domu je zastávka MHD s rychlým spojením na blízké metro a to jak na trasu B (Nové Butovice, Luka), tak i na trasu A (Nemocnice Motol). Nedaleko se nachází rozsáhlý park a množství dětských hřišť, ZŠ, MŠ, Gymnasium, obchody atd. Byť se dům nachází na dobrém dopravním spojení do centra města, nabízí klidné bydlení s výhledem do zeleně. Družstevní anuita bytu je zcela zaplacena, družstvo nemá žádné dluhy (rekonstrukce byla hrazena bez využití úvěru). Byt vzhledem ke své poloze a stavu objektu lze vřele doporučit. Obzvláště pro mladé rodiny může být vhodným novým domovem. obec: Praha číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 269619, prodám, na prodej,Prodej družstevního bytu 3+1 ve Stodůlkách, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace