Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Představuji Vám ke koupi byt o celkové ploše 45 m2, dispozičně řešený jako 2+kk, který se nachází ve druhém nadzemním podlaží (1. patře) šestipodlažního cihlového domu na ulici Hvězdová v Brně. Byt je po kompletní rekonstrukci, která zahrnovala nové rozvody elektro, veškeré odpady (svislé i vodorovné instalace), nové omítky, nové podlahy a většinu bytových stěn a dále snížené stropy sádrokartonem. Nové jsou také bytové dveře, včetně obložkových zárubní. Byt je dispozičně řešen jako 2 + kk - na vstupní předsíň navazuje kuchyňský kout, z předsíně je taktéž přístup na WC a do koupelny, z kuchyňského koutu vstoupíme do hlavního pokoje (20 m2) a z něj je přístup do druhého pokoje (10 m2). Podlahy jsou v obytných místnostech plovoucí lamino, na ostatních plochách bytu je dlažba. Kuchyňská linka obsahuje sporák a varnou desku (obojí elektrické) a prostor pro umístění myčky nádobí. V bytě není plyn, ten však končí na chodbě před bytem a můžete si jej tak do bytu v případě Vaší potřeby opět instalovat (dříve byl v bytě využíván a jeho reinstalace není tedy technicky náročná). Kuchyňská linka je nová, stejně tak zařizovací předměty - kombi WC a rohová vana. Byt působí prostorným a světlým dojmem. K bytu náleží sklepní koje v suterénu domu, dále je v domě k dispozici kočárkárna a k sušení prádla lze využít prádelnu, která je taktéž situována v domě, případně sušáky ve dvorní části domu (v atriové části). V případě potřeby hypotečního úvěru jsme schopni Vám tento v zajímavých podmínkách zajistit. obec: Brno číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 265505, prodám, na prodej,Prodej OV bytu 2+kk na ul. Hvězdová, Brno, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace