Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji byt 2+1 v mimořádně pěkné a zajímavé lokalitě v Karlových Varech Drahovicích, ke kterému je možné levně přikoupit garáž v suterénu domu. Garáž má vrata na DO, je do ní zavedena voda, elektřina i topení. Byt je umístěn ve čtvrtém patře panelového domu v Lidické ulici. Byt je ve velmi pěkném, udržovaném stavu. Kuchyně a jeden pokoj je s výhledem do upraveného vnitrobloku s dětským hřištěm, druhý pokoj má zasklený balkón a výhled na zalesněnou oblast s kopcem "Tři Kříže". Ložnice je řešena přepažením jednoho pokoje s vyvýšenou manželskou postelí, pod kterou je úložný prostor. K bytu také náleží komora v mezipatře. Celý dům prošel důkladnou rekonstrukcí pláště budovy (zateplení) a střechy, v celém domě jsou kvalitní nová okna, rekonstrukcí prošly veškeré stoupačky i společné prostory včetně vestibulu. Také byl v domě instalován nový výtah. Díky rekonstrukci je energetická náročnost budovy hodnocena jako ÚSPORNÁ. Vedle domu je dětské hřiště, školka, základní škola. Zdravotní středisko pro děti i dospělé, lékárna a poliklinika je do deseti minut pěšky. Stejně daleko je gymnázium, pedagogická škola, řezník, pekárna, samoobsluha a pod. Do lesa to je pěšky 4 minuty. Dále je před domem zastávka MHD. Závěrem ještě upozorňuji, že na domě, ani bytě, neváznou žádné dluhy, úvěry a pod. Pro výše uvedené, zejména krásné prostředí a výbornou dostupnost k občanské vybavenosti, tento byt velmi doporučuji. obec: Karlovy Vary číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 268515, prodám, na prodej,Prodej pěkného bytu 2+1 v K. Varech Drahovicích., prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace