Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Byt ve vynikajícím stavu (postaven 2005) v blízkosti centra Svitav - na ulici Větrná 20, družstevní vlastnictví. Cena: 930 000 Kč. Družstvu zbývá splatit 520 000 Kč. V případě rychlého jednámí je možná sleva. Byt je k dispozici ihned. Byt se nachází ve čtvrtém podlaží cihlového bytového domu, příslušenství sklep a prostorná terasa. Dispozičně je řešen jako 3+1 s otevřeným kuchyňským prostorem (9m2) volně navazujícím na obývací prostor(30m2). Další pokoje: ložnice (13m2), pokoj 12m2, chodba (13m2), koupelna (4m2), samostatné WC (2m2). Příslušenství: terasa (7m2), sklep (7m2). Byt je částečně vybaven - kuchyňskou linkou, lednicí s mrazákem, pračkou, kompletním vybavením koupelny, televizí. Před domem je dostatek parkovacích stání. Doporučuji Vám k prohlédnutí přiloženou fotodokumentaci, telefon: 737 330 082, Ing. Ivo Koutník - telefon vhodný po 16 hodině., prodám, na prodej,Prodej, prostorný a světlý byt 3+1, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace