Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k prodeji zrekonstruovaný, velmi pěkný slunný byt 3+1 s lodžií v osobním vlastnictví v Plané v 1. patře panelového bytového domu s výtahem v ulici Bohušova, 79 m2. Byt byl v r. 2005 kompletně zrekonstruovaný a je velmi dobře dispozičně řešený. Okna jsou plastová, na podlaze je ve všech pokojích plovoucí podlaha, v koupelně je dlažba. Topení je ústřední dálkové, rozvod studené a teplé vody. Z předsíně bytu je možno vejít do všech pokojů, kuchyně, koupelny a toalety. Jádro bytu je nové, zděné, nová je koupelna a WC. V koupelně nalezneme sprchový kout, umyvadlo a žebříkový radiátor. Z ložnice můžeme vejít na lodžii, odkud je pěkný výhled na město. Obývací pokoj je vkusně zařízen ve světlé barvě. Je spojený s kuchyní, kde se nachází zánovní kuchyňská linka budovaná na míru a kuchyňské spotřebiče. Po domluvě s majiteli je možno částečně vybavení bytu ponechat. Byt působí velmi útulným dojmem. K bytu náleží sklepní kóje, samozřejmostí je využití sušárny (prádelny). Parkoviště určené pro uživatele bytů se nachází přímo před domem. Ve městě Planá žije v současné době cca 5 400 obyvatel. Je zde poliklinika, mateřská škola, základní školy, střední odborná škola, základní umělecká škola, 2 domy s pečovatelskou službou, kino, fotbalová hřiště, lehkoatletický stadion, tenisové kurty, koupaliště, hornické muzeum. Na své si přijdou i milovníci koní a na nedalekém letišti se rozvíjí nabídka služeb pro zájemce o provozování leteckého sportu. Město leží v těsné blízkosti proslulých Mariánských Lázní (13 km) a nedaleko jsou i známé Konstantinovy Lázně (19 km). obec: Planá číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 212359, prodám, na prodej,Prodej zrekonstruovaného bytu 3+1+L v Plané, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace