Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Pronájem bytu 1+1 Brno, Žabovřesky, klidná část, výhled z bytu do zeleně. Velikost: 44.m2 Byt se nachází v rodinném domě, 3.nadzemní podlaží, samostatné patro, samostatný vchod do bytu ! Samostatná kuchyně + samostatný pokoj, chodba, pěkná koupelna s vanou, samostatné WC. V kuchyni komora na potraviny. Z pokoje je vstup na balkon. Cena: nájem: 10000,- celkové služby po nynějším zdražení cca 4600,- Kč pro 2.osoby. ( V částce je zahrnuta cena za plynové topení + spotřeba El.energie, voda). Služby jsou vyúčtovatelné. K bytu možno užívat větší půdní prostor, případně i sklep. Byt je nekuřácký, v jarních a letních měsících možnost užívání zahrádky před domem. Velmi příjemní a zcela bezproblémoví další uživatelé domu. Blízko přírody. Pro 1.-2.osoby, ne cizinci. Volné: od 1.12.2022. Další fota pošlu. Brno , prodám, na prodej,Pronájem bytu 1+1 Brno, Žabovřesky, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace