Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Pronájem bytu o velikosti 3+1/L (cca 78m2), Praha 4 (Chodov - Roztyly), ul. Láskova. Vybavení a zařízení bytu - kuchyňská linka, plynový sporák s elektrickou troubou, nábytková stěna, skříně, postel, stolek, křeslo, židle, osvětlení atd. Byt je nově vymalován, 2. patro, možnost internetu, kabelové TV, telefonu atd. Hezký výhled, velice klidné a tiché místo, nedaleko lesopark, výborné spojení na stanici metra Chodov, veškeré služby a občanská vybavenost nedaleko bytu. Provize RK hrazena majitelem bytu. Dalších cca 20 doplňujících informací o bytě Vám rádi zašleme e-mailem., prodám, na prodej,Pronájem bytu o velikosti 3+1/L, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace