Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Pronajmu slunný byt s dispozicí 1+KK, cca 40m2 kompletně zařízený novým nábytkem i spotřebiči (lednice s mrazákem, pračka, vestavěná trouba a deska - vše min. energ. tř. A), předzahrádka o velikosti cca 30 m2 (20 m2 volně ložená dlažba, 10 m2 tráva s ovocnými stromky a okrasnými keři), a prostorné garážové stání v podzemní garáži. Prostor za předzahrádkou není průchozí. Dům byl kolaudován v roce 2007, je hlídán kamerovým systémem, přímo v bytě je navíc zapojen EZS s napojením na PCO (vč. SOS tichého alarmu), byt i vnitřní vybavení bytu je pojištěno. V bytě je možnost připojení k internetu a SAT. Dle domluvy možnost ponechání i zahradního nábytku. Byt má společnou chodbičku pouze pro dva byty a je stejně jako ostatní byty v domě situován od silnice na jižní stranu (naprostý klid i během pracovního dne), v klidné lokalitě zástavby RD blízko zeleně vhodné na procházky (Balkán, Pražačka, Vítkov, Parukářka). V docházkové vzdálenosti jsou sportovní centra hotelu Step a Pražačka. Jsou zde i restaurace, non-stop veterina a benzina s myčkou. Výborné dopravní spojení MHD i autem; zástávka Bus přímo před domem, tram cca 5 min., všechny trasy metra cca do 15 min. Vše záleží na domluvě - doba pronájmu, vybavenost bytu a s tím spojená i úprava ceny za pronájem, termín prohlídky, termín nastěhování.. Preferuji zájemce o dlouhodobý pronájem. Na uvedené tel. číslo můžete volat každý den od 7h - 19h, případné další info též kdykoliv přes mail. Cena 12.500,- Kč + 3.500,- Kč poplatky., prodám, na prodej,Pronajmu slunný byt 1+KK s předzahr+G,Praha 9, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace