Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Pronájem pokojů a míst ve studentském bytě v 2NP rodinného domu na ulici Olomoucká. Majitelé v domě nebydlí - dům je využíván jako studentské bydlení. V současné době je volný samostatně zamykatelný pokoj pro 4 osoby. Zařízeno nábytkem - postel, skříň, komoda, stůl a internetová přípojka. Topení je ústřední. Koupelna s vanou v 2NP na patře a sprchové kouty a prádelna v suterénu domu. Na stejném patře jako pokoje jsou dva WC. Na patře je rovněž kuchyň s ledničkou, sporákem a nádobím. Byt je 30 metrů od zastávky MHD. Trolejbusy z hlavního nádraží a tramvaje číslo 13 a 8 zajišťují dopravu do centra - 6 minut jízdy. Odjezdy k nádraží a dále směr Královo Pole a Bohunice. Za půl hodiny lze dojít pěšky k nádraží, nebo nákupnímu centru Vaňkovka. Úklid si zajišťují studenti sami. V těsné blízkosti je pivnice a prodejna potravin nonstop - večerka. Provize (rezervační záloha) je 2000 Kč na osobu - celkem 8000 Kč. Nájemní smlouva je na 1 rok s možností prodloužení., prodám, na prodej,Studentský byt - 4 místa - Brno-sřed, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace