Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Podlažní byt o velikosti 2+1 o celkové výměře užitné podlahové plochy 50,08 m2 včetně příslušenství. Bytová jednotka je situována ve II. NP (1.patro) panelového bytového domu se dvanácti bytovými jednotkami s orientací oken v bytu na jih (světlý slunný byt). Byt z roku 1969 je kompletně provozně vybaven, doposud užíván k trvalému rodinnému bydlení, standardně udržován a spravován. V letech 2004 a 2005 byla provedena částečná modernizace bytu: výměna oken, výměna vchodových dveří do bytu, zbudování vnitřních omítek, výměna podlahových krytin, kompletní výměna společných rozvodů do bytu a zaplnění dveří do obývacího pokoje z kuchyně. Bytový dům, ve kterém se byt nachází, je třípodlažní, bez výtahu, situován v okrajové lokalitě obytné zástavby bytových domů navazující na městskou zeleň a infrastrukturu. K bytu náleží vlastní skladovací prostor (1x uzamykatelná kóje 1,17 m2) situovaná v mezipatře bytového domu, byt je plně zařízen a se zařízením se rovněž i prodává. Parkování osobního automobilu ihned u bytového domu na veřejném parkovacím stání. Byt je vhodný a využitelný k trvalému rodinnému bydlení v klidné okrajové lokalitě s okolní veřejnou zelení, blízkou dostupností služeb v okresním historickém městě s kompletními službami a infrastrukturou. Dispozice bytu: Vstup, předsíň (5,87 m2), obývací místnost (16,30 m2), ložnice (12,14 m2), kuchyně (8,30 m2), koupelna (3,87 m2), WC (0,96 m2). Vybavení bytu: Kuchyňská linka se sporákem, podlahové krytiny, osvětlení, nábytek, lednice. obec: Domažlice číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 268637, prodám, na prodej,Světlý byt v Domažlicích 2+1 zařízený 50 m2, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace