Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Vyřizuje: Klára Voženílková, tel.: 774 488 163. Nabízíme k prodeji rekonstruovaný, hezký byt 3+1 s lodžií v klidné lokalitě Pardubic, Dubina. Jedná se o bytovou jednotku o velikosti 74 m2, která je situována do 4.NP dvanáctipodlažní panelové budovy. Byt je v původním, udržovaném stavu s částečnou rekonstrukcí - prošel výměnou oken za plastová, nově zateplen, nové stoupačky, nové podlahy – PVC, kompletně nová koupelna. Jde o byt v družstevním vlastnictví s možností převodu do osobního vlastnictví, zbývá doplatit anuita 16.000,- Kč. V patře je k dispozici sušárna a komora, která patří přímo k tomuto bytu. K bytu také náleží sklep v suterénu domu, bezproblémové parkování v místě. Sítě: elektřina, plyn, ÚT dálkové. Nabízí se zde možnost klidného, pěkného bydlení v lokalitě disponující kompletní občanskou vybaveností. Uvedená cena nezahrnuje provizi RK. Doporučuji! , prodám, na prodej,Zrekonstruovaný byt 3+1 s lodžií, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace