Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Již nyní si můžete splnit svůj sen a bydlet či se jen rekreovat v romantickém prostředí uprostřed krásné přírody v malé vesničce Šidlov u Zákup na okrese Česká Lípa, a to v chaloupce, která ve Vás vyvolá pocit dávno zapomenutých časů našich babiček. Jedná se o nabídku roubenky ( z r. 1861) se zděnou přístavbou o zastavěné ploše 135 m2 m2 a pozemkem o výměře 1.747 m2. Nemovitost je dvoupodlažní s prostornou půdou. V přízemí se nachází vstupní chodba, po pravé straně obývací místnost (nové dřevěné podlahy+dlažba, krb, strop - dřevěné trámy, vše je ošetřeno), kuchyň (ta již umístěna v zděné části) s kamny na plyn a na dřevo, dále pak koupelna s vanou a umyvadlem, komora (jedná se o bývalou pec). Za chodbou je umístěn pískovcový sklep s klenutými stropy - zvenku odizolován. Po levé straně v přízemí je bývalý chlév s vchodem na nádvoří, který je po revitalizaci (pískovcové kvádry), kde je možno udělat příjemné posezení. Po dřevěných schodech se dostaneme do prvního patra, kde jsou umístěny dvě prostorné ložnice ( podlahy dřevěné včetně obložení) a vstup na pavlač. Na chalupu navazuje dřevník z pískovcových kvádrů. Okna jsou dřevěná, v přízemí jednoduchá s nasazovacími okny na zimu, v patře dvojitá s okenicemi. Topení je zajištěno krbem a kamny v každé místnosti (tři komíny), elektřina rozvedena po celé chalupě. Voda je z vlastní vrtané studny na zahradě (hloubka 23 m, není udělán rozvod po domě), odpady svedeny do žumpy. Pozemek je celý oplocen, (součástí je další stavební parcela), na zahradě umístěno suché WC, pískovcový sklep, kůlna, přístřešek na seno, místo pro ohniště. Zahrada je pečlivě udržována (jsou zde okrasné i ovocné stromy a keře - ořešáky, švestky, rybíz). Prodej je včetně zařízení a chalupa bude k dispozici v říjnu 2015. Veškerá občanská vybavenost je v obci Zákupy - 4 km. Chaloupka je pro ty, které láká především klid a krásná příroda Lužických hor. V okolí Zákup a na Českolipsku se nachází mnoho historických i přírodních zajímavostí. obec: Zákupy číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 268525, prodám, na prodej,Chaloupka v obci Šidlov u Zákup, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace