Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Představujeme chatu 2 km od Horšovského Týna v katastru Podhájí, blízko stejnojmenného kempu, přírodního koupaliště a restaurace. Chata se nachází v klidné chatovém oblasti nedaleko přírodního koupaliště v lese. Jedná se o dřěvěnou stavbu s terasou (9m2), pod celou terasou je úložný uzamykatelný, venkovní prostor. Celá chata je vkusně obložena dřevem, kuchyňský kout (je oddělen stěnou, obývací část má 18 m2 a celkem chata má užitnou plochu 36 m2. Toaleta je za chatou. Nad obývací místností se nachází půda se vchodem z boku chaty. Veškeré vybavení zůstává i s posezením u chaty a kůlnou (2 m2) a dvou plotýnkový vařič s elektrickou troubou. V sezóně, funguje restaurace a cca 150 m od chaty u vodní plochy je koupaliště i možnost rybolovu. Chata je postavena na pronajatém pozemku od LČR. Tato lokalita je zajímavá, proto doporučuji prohlídku pro milovníky klidu, houbaření, koupání i rybaření. Občanská vybavenost je pouhé 2 km v Horšovském Týně obec: Horšovský Týn číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 269159, prodám, na prodej, Chata v Podhájí 36 m2 užitné plochy, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace