Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme Vám ke koupi rekreační objekt, který je situován v katastru obce Hraběšice, v chatové osadě Krásné u Šumperka. Dům ve výborném stavu, vhodný k celoročnímu využití, a to jak k rekreačním účelům, tak případně i k trvalému bydlení. Samotný dům je podsklepen, má jedno nadzemní podlaží a obytné podkroví. Dispozice domu 4+1 + zázemí - společenská místnost, technická místnost, komora, chodba se schodištěm, koupelna s WC a lodžie. Součástí domu je pozemek o výměře 1.406 m2, z něhož 843 m2 je v majetku Pozemkového úřadu. Pozemek je udržovaný, vkusně upravený, s terénními úpravami, zídkami a zpevněnou parkovací plochou. Na pozemku je dále situována pergola s krbem, venkovní bazén, kolna, udírna a upravená studánka. Pozemek je osazen okrasnými dřevinami, ohraničen živými ploty a vzrostlým převážně lesním porostem. Pozemek nabízí příjemnou zónu vhodnou pro odpočinek a klidové aktivity. Sjezd na pozemek je z obecní svažité cesty s novým asfaltovým povrchem. Příjezd je po převážnou část roku bezproblémový, pouze v zimě může být ztížený. Dům nabízí pohodlné bydlení či rekreaci v přírodě, na zdánlivé polosamotě, přitom cca. 6 km od města Šumperk. Doporučujeme ke koupi, pouze vážným zájemcům. obec: Hraběšice číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 266241, prodám, na prodej,Prodej atrakt. chalupy 4+1 v chatové osadě Krásné, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace