Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k prodeji prostornou, dobře dispozičně řešenou a světelně výborně situovanou chatu v Lužné u Hanušovic, postavenou na mírně svažitém pozemku o celkové výměře 400 m2. Jde o podsklepenou zděnou stavbu s garáží, s terasou ve zvýšeném přízemí a s obyvatelným podkrovím. Při vstupu do objektu nalezneme zádveří, chodbu, samostatné WC s umyvadlem a obytnou část - velký slunný pokoj s krbem propojený s kuchyňským koutem. Z tohoto prostoru pak vedou schody do podkroví, ke dvěma ložnicím a na půdu. Chata je dobře udržovaná a její zařízení je možné po dohodě s majiteli odkoupit. Voda ze společného vodního zdroje pro 6 chat, splaškové vody svedeny do vlastního septiku. S vodou je však nutno v letních měsících nakládat hospodárně. Ve velmi dobrém stavu je pak i zahrada s několika vzrostlými ovocnými stromy a keři, lemovaná živými ploty a kamennými zídkami tak, že nenásilně rozdělují prostor na okrasnou, užitkovou a odpočinkovou část. Její součástí je venkovní posezení, fóliovník, zděná přístavba za domem, z části sloužící jako dřevník a koupelna. Tento poměrně stylově čistý a z přírodních materiálů postavený rekreační objekt dobře harmonuje s prostou krásou jesenických hor. Nabízí tak nejen odpočinek a relaxaci, ale i určitou romantiku genia loci - místa energie a duševní pohody, zdánlivě vzdálené polosamoty, přesto dobře dostupné ze Šumperka i z Hanušovic. Nadšení turisté v něm uvidí i ideální východisko pro své trasy na hřebeny Jeseníků. obec: Kopřivná číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 266103, prodám, na prodej,Prodej atraktivní chaty 3+kk v Lužné u Hanušovic, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace