Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Představuji Vám prodej roubené chalupy v rekreační horské vesničce Jiřetín pod Jedlovou v Lužických horách.Nemovitost je kousek od centra obce a zároveň krůček do lesů a okolní přírody.Součástí prodeje je pěkná zahrada.Chalupa je roubená a částečně zděná,má dispozice 8+1 s tím, že v přízemí je 4+1. koupelna, dílna,spíž, chodba a předsínka.V patře jsou 4 pokoje a obytná chodba.Nad patrem je velká půda.Dům je z poloviny podsklepen pěkným sklepením. Střecha na domě je nová, komíny také a vyvložkované.Okna dřevěná,stará několik let.Topení pomocí dvojich krbových kamen.Zahrada je pěkná,udržovaná,má vzrostlé jehličnany i ovocné stromy.Léto vám zpříjemní zahradní altán, vyzděný krb, jezírko.Dřevo i zahradní potřeby můžete ukládat v zahradní stodole.Pokud by měl kupující zájem, je možné odprodat ještě vedlejší zahradu přes 500m2 velkou, též udržovanou, s vydlážděným parkovištěm.Obec je vyhlášenou rekreační lokalitou, ve které naleznete vyžití jak v letních, tak zimních měsících.V zimě se nabízí několik sjezdovek,osvětlených,zasněžovaných i mnoho kopců pro děti na saních a bobech.V létě vás potěší adrenalinové sporty na Jedlové,cyklistické stezky a sportovní, moderní areál s koupalištěm a možností využití celé řady sportů.Milovníky památek potěší zrenovovaná zřícenina hradu Tolštejn, rozhledna Jedlová a křížová cesta. V obci je pošta, několik obchůdků, cukrárna,zdravotní středisko,restaurace a dobrá dopravní vlaková i autobusová dostupnost.Do Prahy jede přímý autobus hodinu a půl.Velká města ze supermarkety a kompletní občanskou vybaveností vzdálena 8 km. Nemovitost by bylo možné i pro trvalé bydlení.Hypotéku na nemovitost zajistíme. Nemovitost je velmi pěkná. obec: Jiřetín pod Jedlovou číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 268181, prodám, na prodej,Prodej chalupy v Lužických horách, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace