Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k prodeji zděnou chatu 1+1 se slunným rovinatým pozemkem o rozloze 683m2. Chata má zastavěnou plochu 41m2 a velikost 1+1, dřevěná okna, podlahy dřevo + PVC, topení na tuhá paliva, vlastní septik, WC součástí stavby. Pozemek se dá využít ke stavbě RD, územní plán v tomto místě je již schválen. Parcela se nachází v Mukařově, v části obce Srbín, Praha-východ. Rohová parcela s elektřinou, vlastní studna bez přívodu vody do chaty. V plánu příprava napojení na obecní vodovod a kanalizaci. Příjezdová cesta je obecní, autem možný vjezd až na oplocený pozemek. Součástí zahrady jsou vzrostlé stromy a keře. K dispozici jsou dva sklepy a malá půda. Chata byla vystavěna v roce 1960, i přesto je vkusně zařízená s možností přestavby na RD s trvalým bydlením. Velkou výhodou je poloha přímo u rybníka Požár s hezkým výhledem. Výborná dopravní dostupnost z Prahy, autobusové spojení několikrát denně na metro Háje. Atraktivní nabídka pro výstavbu v žádané lokalitě v blízkosti Prahy. obec: Mukařov číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 268337, prodám, na prodej,Prodej chaty 1+1 se zahradou 683m2, Mukařov , prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace