Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Představujeme Vám prodej rekreační chaty v obci Meziříčí, okres Tábor. Chata leží na vlastním pozemku o výměře 366 m². Chata je v dobrém stavu. Je přízemní, nepodsklepená. Konstrukce je dřevěná. Vnitřní prostor je rozčleněný na obytnou kuchyň (16,6 m²), obývací pokoj (16,5 m²), spíž a úložný prostor (4,7 m²) a malý prostor, využívaný pro přespání (3,6 m²). Užitná plocha je pěkných 41 m². Okna obytných místností jsou orientovaná na jihovýchod, do zahrady. Do chaty je zavedena elektřina 230/400 V, internet, pevná linka. Vytápění kamny na tuhá paliva a elektrickým olejovým radiátorem. Pitná voda je do chaty a na zahradu přivedena z vrtané studny (33 m). V létě se využívá zahradní solární sprcha. Suchý záchod na zahradě, k použití je i chemická toaleta. Na chatu stavebně navazuje na severozápadní straně novější zděná stavba - dílna, o užitné ploše cca 15 m². Srážkové vody ze střech obou staveb jsou odváděny dešťovou kanalizací. Zhruba obdélníkový pozemek je oplocený a má délku cca 33 m, jeho průměrná šířka je 11 m. Parkování auta na pozemku. Výměra zahrady je 235 m². Ta část zahrady, bezprostředně přiléhající k chatě, plní zejména okrasnou a relaxační funkci a najdeme zde dobře chráněné posezení u zahradního krbu. Vzdálenější část zahrady má užitkový charakter. Chata se nachází na klidném místě v obci, na okraji zástavby rodinnými domy. Potěší i místní dobré sousedské vztahy. Celý pozemek je v územním plánu obce zařazen do zóny bydlení. Lze ho tedy využít i pro případnou stavbu rodinného domu. Historická obec Meziříčí má přibližně 175 obyvatel. Je zde mimo jiné obecní úřad a prodejna smíšeného zboží. V 1 km vzdálených Dražicích je již širší občanská vybavenost, do centra Tábora je to pak 9 km. obec: Meziříčí číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 268971, prodám, na prodej,Prodej chaty v obci Meziříčí, okr. Tábor, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace