Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Jedná se o prodej podsklepené zděné chaty s podkrovím v klidné lokalitě v druhé kolonii za viaduktem směrem z Hloubětína na Prosek. 10min. od metra, 300m2 zahrada- pronájem od zahrádkářů za 2tis. ročně (možno k odkupu-velmi levně). Elektřina zavedena, kamna na tuhá paliva, městský rozvod vody, trativod. Zahrádku lze využít jak k aktivnímu odpočinku - pěstování, tak k rekreaci - posezení, grilování, relaxace. Kolonie je hned u lesa - výborné místo i pro houbaře. Na pozemku jsou úrodné ovocné stromy. Chata má 3 podlaží. Dobře se vytápí. Vřele doporučuji pro vynikající dostupnost MHD a přesto je chata velmi dobře umístěna na klidném místě s krásným výhledem z pozemku s pocitem: ,,Pryč z města". obec: Praha číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 8247, prodám, na prodej,Prodej chaty v zahrádkářské osadě, Praha-Hloubětín, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace