Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízím Vám ke koupi horskou chatu v obci Hřebečná u Abertam. Obec Hřebenná je v těsné blízkosti (asi 1km) od lyžařského centra Abertamy, které leží v Krušných horách 25 km severně od Karlových Varů v nadmořské výšce 840 - 1000 m. Přímo v obci je lyžařský vlek a v okolí ideální terény pro běžkaře s možností napojení na Krušnohorskou magistrálu. Pro letní měsíce jsou zde tenisové kurty a možnost pěších výletů k zajímavostem v okolí. Obec má autobusové spojení v Ostrovem, Karlovými Vary, ale i Potůčky, kde je přechod do Německa pro pěší nebo vlakem, na Božím daru je přechod pro automobily a pěší. Rekreační chalupa se nachází přímo u silnice a je zde možnost parkování na vlastním pozemku. Chalupa prošla částečnou rekonstrukcí. Nová střecha je z kanadské šindele, okna jsou dřevěná dvojitá v dobrém technickém stavu a kromě přízemí je dům obložen dřevem. Chalupa je v současné době provozována jako penzion s 23 lůžky umístěných v prvním a druhém patře, kdy v některých pokojích je koupelna a WC a některé pokoje mají společnou koupelnu a WC na chodbě. V přízemí je vybavená kuchyně, jídelna a jeden pokoj. Dům má čtyři podlaží, z toho jedno je suterén, kde je jedna velká společenská místnost, kotelna a sauna pro šest osob. V každé místnosti jsou radiátory, které ohřívají dva plynové kotle. Teplá voda je čerpána z boileru, který je umístěn v kotelně. Další možností topení je kotel na tuhá paliva umístěný v zadní části suterénu. Ve společenské místnosti jsou krbová kamna, které navodí příjemnou atmosféru při zimních radovánkách. Doporučuji koupi této horské chaty lidem s chutí provozovat penzion a zajistit si zajímavý finanční zisk nebo početné rodině, která holduje zimním sportům. obec: Abertamy číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 6476, prodám, na prodej,PRODEJ horské chaty v Hřebečné, okr. Karlovy Vary, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace