Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme prodej útulné z větší části podsklepené dřevěné chaty s dvěma velkými místnostmi, která prošla před pěti lety rozsáhlou rekonstrukcí. Chata se nachází na vlastním pozemku 450 m2 s vlastním vstupem k řece Sázavě v chatové osadě Poddubí v obci Kaliště u Ondřejova. Dřevěná chata o užitné ploše 45 m2 je situována na oploceném, rovinatém a udržovaném pozemku.Nabízená chata disponuje zádveřím, za kterým je vstup do koupelny(sprchový kout), umyvadlo a WC. Po malém dřevěném schodišti je vstup do velké místnosti, kde je kuchyňská linka a obývací pokoj. Po dřevěném schodišti nahoru je další velká místnost, kterou si lze uzpůsobit jako pracovnu, pokoj, ložnici či rozdělit dle vlastního uvážení. Chata má nádhernou velkou terasu s výhledem přímo na řeku. Je zde vhodné místo nejen pro klasickou rekreaci, ale např. i pro člověka, který má rád rybaření a chce mít vlastní přístup k řece. V chatce je zavedena elektřina 220/380 V, vytápění je řešeno kamny na tuhá paliva.Voda je zde řešena ze studny na pozemku a je užitková. Parkování je možné přímo u objektu či na vlastním pozemku. V ceně je zahrnuta většina stávajícího vybavení. Chata byla v minulosti obývána celoročně a je ve velmi dobrém stavu.K dispozici je velké množství rekreačních aktivit - koupání, vodní sporty, rybaření, houbaření, turistika a cykloturistika (množství turistických tras a cyklostezek), krásné výlety do okolních oblíbených turistických cílů. Nemovitost se nachází v lokalitě velmi dobře dostupné z Prahy po dálnici D1 nebo vlakem (žel. stanice Hvězdonice vzdálena cca 500 m). V sousední obci, spojené s osadou pěší lávkou přes řeku je k dispozici restaurace, potraviny, dětské hřiště, knihovna a obecní úřad, kompletní občanskou vybaveností disponují blízké Chocerady a Ondřejov. V případě zájmu o prohlídku a doplňující informace prosím kontaktujte makléře. obec: Kaliště číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 268523, prodám, na prodej,Prodej pěkné chaty v Kališti - Poddubí, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace