Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodej roubenky-chalupy, 140 m2, stylově zařízená v původním stavu z roku 1794 Nabízíme k prodeji roubenku s velkým pozemkem v oblasti pískovcových skal u Jestřebí, obec Popelov v okrese Česká Lípa. Majitel by tuto nemovitost vyměnil i za byt v Praze. V roubence jsou zachovány původní stavební prvky a je velmi vhodně stylově zařízena dobovým nábytkem a historickými doplňky. Zařízení a vnitřní vybavení je součástí kupní ceny. Zastavěná plocha je 140 m2, pozemek o výměře 1394 m2. Roubenka se skládá v přízemí z předsíně, černé kuchyně, zařízené kuchyně, obývací části, koupelny a WC. V patře jsou dvě velké ložnice, vyhlídka-pavlač, část půdy. V dalším patře je velká půda. Vytápění je kachlovými kamny. Součástí roubenky je stodola s dílnou kde jsou dvě parkovací místa. Za roubenkou je venkovní přístřešek a v pískovcové skále je vytesán sklep kde se nachází vlastní studna s čerpadlem. Kanalizace je řešena plastovým septikem, elektrika je 220/380 V. Roubenka je umístěna ve velmi klidné lokalitě pískovcových skal. Za roubenkou je pískovcová horolezecká stěna a 500 m dlouhý pískovcový kaňon. V obci je studánka s kojeneckou vodou. Pro rekraci lze využít ke koupání Holanské rybníky vzdálené 5 km a Máchovo jezero vzdálené 10 km. Vzdálenost od Prahy je 75 km. Vzhledem k historické ceně roubenky, a krásnému prostředí pískovcových skal a lesů doporučuji koupi této nemovitosti. obec: Jestřebí číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 186749, prodám, na prodej,Prodej roubenky-chalupy, 140 m2, Pavlov u Jestřebí, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace