Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Pronajmu chatu v obci Březinka v srdci CHKO Kokořínsko. Chata je na velice klidném místě. Je zděná. V přízemí je kuchyň cca 4x4m - kuchyňská linka, dvouplotýnka, dřez+baterie, boiler, krbová kamna, stůl, židle, pohovka, TV. Malá koupelna – sprchový kout, umyvadlo a WC. Chodba - sklípek a schodiště do patra. V patře jsou 2 místnosti, ložnice – vapalubkovaná + 2 postele a menší místnost, kde ústí schodiště. V patře je zátěžový koberec. Součástí je elektroměr, vodoměr a žumpa. U chaty je kůlna na zahradní nářadí a popř. kola. K chatě patří zahrada 800m2 s části osázená stromy a dle zájmu ještě přilehlá zahrada 700m2. Obě zahrady jsou oplocené. V okolí je les, krásné prostředí vhodné k turistickým i cyklo výletům–CHKO Kokořínsko, rybník Harasov, hrad Kokořín. Vzdálenost od Prahy je 45km,Mělník 15km.Pronájem 5000+poplatky měsíčně. Kontakt 605848308 , prodám, na prodej,Pronajmu chatu na Kokořínsku, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace