Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Dovolujeme si Vám nabídnout chaloupku k rekreaci či k trvalému bydlení v malébné přírodě Lužických hor v obci Lindava. Chaloupka je celodřevěná s přizděnou částí o zastavěné ploše 80 m2. Celkově činí zastavěná plocha a nádvoří 214 m2 a k tomu přilehlé pozemky 1084 m2, je zde rozvod elektřiny, voda zavedena do kuchyňky vrtem z vlastní studny, kanalizace prozatím v obci není, napojeno na veřejný vodovod. Objekt je dvoupodlažní s půdními prostory, kde je možnost dalších obytných místností. V přízemí se nachází dobově zařízená velká místnost, kuchyňka, chodba a místnost, která je připravena pro vybudování prostorné koupelny, WC je prozatím suché. V prvním patře jsou dvě menší ložnice a velký obytný pokoj. Ohřev vody je zajištěn boilerem, topení lokální na tuhá paliva či el. přímotopy, vaření na el. sporáku. V chaloupce proběhla rekonstrukce podlah v přízemí, jinak je objekt průběžně a s citlivostí na původní prvky stavby udržován. Za domem se nachází vybudované zastřešené posezení, kůlna, garáž, venkovní krb, dřevník. Zahrada je rovinatá s okrasnými stromy a keři. Celý objekt je zabezpečen alarmem. Obec Lindava se rozkládá v líbezném údolí, od severu k jihu v délce 4 km, 305 m n. m. Leží v severní části Českého středohoří. K severu je oblast odstíněna Lužickými horami s Luží a Hvozdem. V roce 1994 byla v obci, směrem na Sloup otevřena nová sklářská huť AJETO, která si získala velikou prestiž a je známá po celém světě. obec: Cvikov číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 246417, prodám, na prodej,Roubená chalupa v obci Lindava okr. Česká Lípa, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace