Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám praktickou skládací plachtovou vysoceodolnou garáž. Garáž plně chrání auto proti prachu, dešti, sněhu a slunci. Vzhledem k pevné pozici garáže, můžete zaparkovat své vozidlo přímo u bočních dveří garáže a mít tak snadný vstup i výstup z vozidla. Plachtová garáž je rozkládací s možností snadným manuálním nebo automatickým otevírání (za příplatek 5.200,-Kč). Manuální systém je nejen ekonomický, ale také lehký a snadno ovladatelný. Automatický / motorový systém pracuje s motorem na dálkové ovládání. To umožňuje řidiči, aby otevírání a zavírání garáže ovládal z vozidla při výjezdu z garáže i vjezdu do garáže. Automatický motor otevírání a zavírání garáže může pracovat s napětím 12V nebo 220V. Garáž nevyžaduje žádné stavební povolení. Garáž se nabízí v těchto rozměrech: 1.MAXI- šířka 280cm x délka 650cm x výška 240cm / cena: 39.200,-Kč + DPH. 2.STŘEDNÍ- šířka 245cm x délka 600cm x výška 220cm / cena: 37.200,-Kč + DPH. 3.MALÁ- šířka 245cm x délka 540cm x výška, prodám, na prodej,Garáž skládací plachtová - NOVÁ, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace