Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme alternativu zděné garáže s výrazně nižší cenou než je cena garáže zděné. Výhodou této garáže je nejen cena, ale i její případná přemístitelnost a to, že ji máte postavenou během jednoho dne. Do 25m2 nepotřebujete stavební povolení. Jedná se o celopozinkovanou garáž z venkovní strany opatřenou stříkanou fasádní omítkou KB Farben o zrnitosti 0,2mm. Barvu si zvolte sami z výběru. Za příplatek je možno garáž doplnit sedlovou střechou, sekčními vraty, oknem, dveřmi. Rozměry dle vašich požadavků - včetně dvou a více garáží. Předmět prodeje: Sklon střechy dozadu: Rozměr 5085 x 2700 x 2400/2250 (del. x sir.. x vys.). Vrata Hormann N80 902 2370 x 2125 barva hnědá nebo bílá (certifikát EN 13241-1). Záruka 10 let! Konstrukce garáže z pozinkovaného materiálu - certifikát. Střecha TRAPEZ T35. Náklady na dopravu a montáž každé garáže se určují individuálně. Kovové garáže - garáže v ocelové konstrukci jsou 50% levnější než tradiční zděné garáže...., prodám, na prodej,Montovaná garáž s omítkou - celá ČR, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace