Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k prodeji bytový dům v centru Karlových Varů s překrásným výhledem na kolonádu. Dům se nachází v žádané oblasti nad údolím Karlových Varů a sestává ze 4 bytových jednotek 1 x ( 3 kk ), 3 x ( 3 1 ), z mansard byla zbudována pátá bytová jednotka 1 1. Mansardy byly odděleny z bytu č.3 a z bytu č.4. Jedná se o řadový, koncový, zděný, atypický, obytný dům, dvoupatrový s podkrovím, se dvěma podzemními podlažími. Dům je napojen na inženýrské sítě - vodu, kanalizaci, elektřinu a plyn. Dům byl postaven v roce 1892. Na domě byla provedena oprava fasády, obklad soklu kamenem, výměna oken, opravy vnitřních omítek schodiště, dlažby, zajištěna statika domu lany ...Střecha je plechová. Bytová jednotka č. 1 je umístěna ve 1. a 2. podzemním podlaží a má vyýměru 61,11 m2. Bytová jednotka č. 2 je umístěna v 1. a 2. nadzemním podlaží a má výměru 72.22 m2. Bytová jednotka č.3 je umístěná v 2. nadzemním podlaží, v podkroví a na půdě a má výměru 136,98 m2. Bytová jednotka č.4 je umístěna ve 3. nadzemním podlaží a v podkroví a má výměru 84,98 m2. Dům je podsklepený, po částečné rekonstrukci. Jedná se o mimořádnou příležitost pro investory z oblasti cestovního ruchu, kteří mají zájem provozovat v Karlových Varech hotel, penzion...! Dům je ke koupi výhradně jako celek., prodám, na prodej,Bytový dům v centru Karlových Varů, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace