Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Dovolujeme si Vám k prodeji nabídnout hezký, řadový, činžovní dům, situovaný v klidné atraktivní lokalitě Prahy 4 - ulice Čapkova. Dům je v perfektním stavu, je plně podsklepený s větší plochou 1. PP než 1.NP a má čtyři nadzemní podlaží a podkroví. Samotné dispoziční řešení zahrnuje v 1. PP (177,84 m2) garážová stání a chodbu, 2 sklepy a strojovnu výtahu. V 1. NP (169,61 m2) se nachází vstup do objektu a do garáže, chodba, schodiště a provozní prostory – kanceláře, vzorkovna, předváděcí místnost a hygienické zázemí. Ve 2. NP a 3. NP (95,18 m2) se nachází kanceláře s hygienickým zázemím. Ve 4.NP je kolaudován byt (93,92 m2). V 5. NP je situovaný podkrovní byt 1+1 s galerií (137,60 m2). Dům je vybaven rozvodem světelné a třífázové elektroinstalace, rozvodem teplé a studené vody v plastovém potrubí, kanalizace a plynu. V domě je instalován osobní hydraulický výtah o nosnosti 300 Kg. Objekt je připojen na veřejný vodovod, kanalizaci, plyn, elektro a telefon. Objekt byl postaven a dán do užívání v roce 1995. K domá náleží prostorná terasa ve vnitrobloku. Parkování je možné v blízkosti domu. Výborná dopravní dostupnost, zastávka bus, tram MHD 300 m od domu, vlaková stanice - Praha Vršovice, 800 m od domu. Pro více informací kontaktujte makléře., prodám, na prodej,Exluzivní činžovní dům, 674 m2, atraktivní lokalita, Praha 4 - Nusle, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace