Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízím k prodeji 3 bytové jednotky v nájemním domě,Praha-Hostivař. V současné době 2 byty pronajaty za tržní nájemné 3 byt(cca 57m2) ve výstavbě-stavební povolení,projekt,zápis v KÚ.K bytům náleží část pozemku o celkové velikosti 333m2.Dispozice domu : dům podsklepen, společná kotelna (kotel na plyn + na tuhá paliva), sklepní komory. 1NP: chodba ,schodiště ,vstup na zahradu. První bytová jednotka (součástí prodeje) 2+kk (36,3m2) (předsíň 3,8m2, obytná kuchyň 12,1m2, pokoj 17,6m2, koupelna s WC a sprchou 2,8m2), po rekonstrukci (nové rozvody elektřiny, vody a odpadu). Druhá bytová jednotka (součástí prodeje) 1+1 ( 36,3m2) (předsíň 3,8m2, obytná kuchyň 12,1m2, pokoj 17,6m2, koupelna s WC a vanou 2,8m2). 2NP : chodba + schodiště +1 byt (není součástí prodeje),Půda:Výstavba 3bytové jednotky(součástí prodeje)., prodám, na prodej,Prodám polovinu nájemního domu v Pr, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace