Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k prodeji vinný sklep v Popicích u Znojma. Na pozemku o výměře 252m2 se nachází lisovna, se sedlovou střechou, postavená v roce 1978. Nyní využívaná pro posezení cca 10 osob, v podkroví je malá ložnice s možností noclehu pro 4 osoby. Pískovcový sklep s klenutým stropem je 217 let starý, hlavní chodba cca 20m a šíře 3m, boční chodby o délce 8m a 3m, využitelné na uskladnění sudového i lahvového vína. Sklep je napojen na rozvody elektřiny, voda je na hranici pozemku. Popice jsou velmi oblíbená lokalita pro turistiku a cyklistiku, pro svou krásnou přírodu národního parku Podyjí. Unikátní příležitost pro rekreační vinaře, na pozemek nad sklepem je možné vysadit menší vinohrad. S financováním Vám rádi pomůžeme!, prodám, na prodej,Prodej vinného sklepa v Popicích u , prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace