Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme Vám k prodeji historickou nemovitost v Nových Valteřicích. Nabízená nemovitost se skládá z Loveckého zámečku, hájenky (kde probíhá rekonstrukce), 3 chatiček s topením (el. proud), které jsou rekonstruovány a je možné je použít k okamžitému ubytování, bazénu a sportoviště a dále z vodního vrtu s čerpací stanicí, která podle rozboru učiněnou dle vyhlášky Ministerstva zdravotnictví ČR č. 275/2004 Sb., odpovídá kojenecké vodě, a byla dodávána do arabsko hovořících států (Jemen, Kuvajt apod.). Lovecký zámeček je historicko - technická památka zakoupena Liechtnštejny a do Čech přemístěná ze světové výstavy v Paříží v roce 1864. Skládá se z litinového pavilonu zakoupeného ve Vídni a dále z podsklepení (kámen) horní patro je dřevo. Současně s prodejem nemovitostí je prodej i pozemku, cca 1 km2 na kterém jsou nemovitosti postaveny. Rozvod vody je jen do objektu Hájovna. Tato nemovitost se nachází cca 10 km od Moravského Berouna v Nových Valteřicích a nalézá se v Jesenických horách nedaleko přehrady Slezská harta a Pradědu. Stav objektu je velmi dobrý, po rekonstrukci střechy a komíny. Veškeré nemovitosti jsou před rekonstrukcí, jsou vyklizené a prázdné. Vrt a čerpadlo jsou bezpečnostně zabezpečeny. obec: Moravský Beroun číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 268361, prodám, na prodej,Prodej loveckého zámečku s vrtem na vodu , prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace