Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k prodeji atraktivní nemovitost v samém centru Kadaně. V přízemí je umístěna pobočka České spořitelny s dlouhodobou nájemní smlouvou na dobu 7 let (od 09 / 2015) s opcí na prodloužení nájmu. Tím je zajištěn stabilní, dlouhodobý a spolehlivý výnos. V 1. patře je možné provést vestavbu 4 bytových jednotek (studie k dispozici – 3 x 2+1 a 1 x 3+1 o celkové obytné ploše 308 m2, moderní výtah k dispozici). Dům disponuje rozlehlou půdou s potenciálem pro další využití. Budova je památkově chráněna a je možno na její údržbu čerpat dotace. V 90. letech byla provedena rozsáhlá rekonstrukce a přestavba. Dům je po celou dobu udržován v bezvadném stavu. Velmi zajímavá investice. Možno prodat jako nemovitost nebo 100% podíl společnosti. Energetický štítek v řešení proto uvádíme třídu G. RK nevolat., prodám, na prodej,Kadaň komerční objekt, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace