Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme pronájem velmi pěkných kancelářských prostor 171 m2 v Praze 1, Václavské nám., vhodné jako kancelář nebo sídlo firmy ap. Prostor se nachází ve 4 patře ze 6 pater domu s moderním výtahem a je dispozičně dělen na : vstupní halu - příjímací sekretariát, zasedačku 3.2 x 7.5 m2, kancelář 20 m2 se soc. zařízením - sprcha, umyvadlo, WC, bidet, druhá kancelář 20 m2 se soc. zařízením - sprcha, umyvadlo, WC, bidet. Je zde ještě další samostatné WC. K oběma kancelářím patří menší místnosti např. na spisy o rozm. 6 m2 resp. 8 m2. Kanceláře i zasedačka mají po celé ploše jedné stěny otevírací vakuová okna s vertikálními žaluziemi a širokým parapetem. V zasedačce jsou elektrické žaluzie. Povrch podlah je dřevěný. Vybavení dům: vchod z Václavského nám.,noční ostraha domu 19 h - 19 hod. respekt. 19 - 7 h. víkendy, výtah. Vybavení kanceláří : bezpečnostní vstupní dveře, PC síť, alarm, klimatizace, vlastní odpočet energií a médií, el. ovládání topení, vyvedené kabely z podlahy, podlahové topení., prodám, na prodej,Kancelářské prostory 171 m2, Praha 1, Václavské nám., prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace