Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodej zrekonstruovaného hotelu ve Vranově nad Dyjí. Hlavní budova hotelu postaveného v roce 1524, má výbornou polohu přímo na náměstí. Má tři nadzemní podlaží. V přízemí se nachází recepce, společenská místnost, restaurace s 60 místy a předzahrádkou, kompletně zařízená kuchyń. Je zde také technické zázemí a příslušenství pro personál. V prvním patře je devět pokojů z toho dva apartmány. Ve druhém patře je také devět pokojů, všechny s vlastním příslušenstvím. Hotelové pokoje jsou zařízeny masivním dřevěným nábytkem, kompletně zařízená a vybavená je i restaurace a ostatní místnosti. Vytápění je řešeno kotlem na tuhá paliva a radiátory, ohřev vody el. bojlerem. V domě je plynová přípojka, je zde možnost vytápění plynem,komín je vyvložkován. Voda je městská, hotel má i vlastní studnu s vodárnou. Na střeše je nová střešní krytina,strop je zateplený foukanou izolací. Hotel je možné provozovat celoročně. V budově se nachází také samostatný byt 2+1 pro správce. Hlavní budova hotelu je celá podsklepená, v suterénu jsou umístěny skladovací prostory. Ve dvoře stojí další provozní budovy. Levé křídlo tvoří tzv. pivnice (50m2), kde je v přízemí velká společenská místnost a 3x WC, v podkroví jsou pokoje pro persomál. Na tuto budovu navazuje kolárna(50m2), ve které jsou uschovaná kola hostů i venkovní nábytek. Pravé křídlo tvoří dvoupatrová budova ve fázi hrubé stavby, kde bylo plánováno dalších 14 dvoulůžkových pokojů, s příslušenstvím a technické zázemí. Hotel má vlastní velké štěrkové a částečně betonové parkoviště cca pro 20 aut. Celý areál se prodává kompletně zařízený stylovým nábytkem, včetně veškerého vybavení. Financování zajistíme ! EN : G , prodám, na prodej,Prodej hotelu ve Vranově nad Dyjí, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace