Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Výjimečný dům z 16. století v historickém jádru města Znojma. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu bez potřeby investic. Obsahuje dvě samostatné jednotky. Vzhledem k tomu, že se dům nachází v rozsáhlém památkově chráněném území, byl postupně velmi citlivě rekonstruován a upravován v průběhu posledních 15 let. Vše je funkční a v provozu a možno ihned komerčně využívat bez přerušení. Dům je samozřejmě vhodný i k jinému využití (sídlo firmy, reprezentační prostory, galerie, kanceláře, bydlení apod.).V části do náměstí je v pronájmu prodejna CYKLO (cca 70 m2). V druhé části je ve vlastním provozu velmi dobře zavedená, stylová, třípodlažní VINOTÉKA s VINÁRNOU (cca 170m2), o stávající celkové kapacitě 64 míst k sezení. Vína jsou uskladněna v samostatném klimatizovaném prostoru. Funkčně náleží k této části také kancelářské zázemí v podkroví. Obchodní prostory Cykloprodejny mají celkovou plochu cca 70 m2 a vinotéka cca 168 m2, z toho sklípek cca 30 m2 a v podkroví cca 32+22 m2. Celková užitná plocha nemovitosti je cca 240 m2 . PENB je v řešení. Energetická náročnost budovy: G S financováním vám rádi pomůžeme!, prodám, na prodej,Prodej vinotéky v historickém centr, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace