Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodej nemovitost, Němčice nad Hanou, okr. Prostějov, Olomoucký kraj, Česká Republika. Prodáme výrobní prostory pro potravinářskou výrobu se sklady s možností provozování obchodu. Výrobní nebytové prostory mají vlastní parkovací místa, velkou skladovací a výrobní plochu dříve prostory pro výrobu sloužily jako výrobna lahůdek a uzenin. Zastavěná plocha objektu činí 334 m2, ostatní plocha 139 m2. Prodejní plocha 123 m2. Objekt je zděný se sedlovou střechou. Vytápění je energeticky úsporné, vlastní automatický kotel na pelety se zásobníkem. Objekt se nachází v centru obce v blízkosti parkoviště. Co se týče konkurence v obci jsou další 3 prodejny potravin. Vhodné jak na prodejnu potravin, výrobnu či jiný podnikatelský záměr. V centru obce. Prodávaný komerční objekt se nachází v blízkosti cca 3 km od nájezdu na dálnici D1 na Brno i Zlín. Prodejna je v tuto chvíli už zavřená. CENA: 4.800.000 Kč + provize RK (nejsme plátci DPH). Foto v RK, prodám, na prodej,Prodej výrob. objekt pro potraviny, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace